Edgard Creemers
Creemers heeft na zijn studie Scheikunde een management traineeship bij ABN AMRO gevolgd. Creemers heeft 2 jaar gewerkt als leidinggevende op de eind-administratie van de beleggingsfondsen van ABN AMRO Asset Management, gevolgd door 3 jaar Corporate Finance: kapitaalstructuur advies bij fusies en overnames en andere corporate events.
In 2006 is Creemers overgestapt naar Financierings- Maatschappij voor Ontwikkelingslanden (“FMO”) waar hij verantwoordelijk was voor project- en corporate financieringen in Afrika, Latijns Amerika en als laatste (tot 31-12-2015) in Azië. Sinds 2010 heeft Creemers daarnaast voor een bestaande Stichting een Venture Capital fonds voor de Nederlandse markt, InvestInFuture B.V., opgezet en uitgebouwd tot 20 vroege fase deelnemingen. Creemers is oprichter van dit nieuwe investeringsfonds.
Arno Panis
Panis is naast de betrokkenheid bij GPSI actief voor Rebel Group. Bij Rebel is hij betrokken bij het financieren en investeren in bedrijven en fondsen. Hij maakt zich er sterk voor om (nieuwe) ondernemingen, projecten, fondsen en initiatieven te helpen het juiste kapitaal aan te trekken. Kapitaal dat een blijvende oplossing biedt aan geldgever en geldnemer.
Een extra uitdaging is voor Panis om duurzame ondernemingen te helpen de vaak voor hen nog niet zichtbare waarde van hun propositie te ontsluiten.
Hans Huygens, voorzitter Investeringscommissie
Huygens heeft na zijn studie Nederlands recht bij Unilever, Libertel –Vodafone en Dutchtone-Orange gewerkt, alvorens zelf ICT-Technology ondernemer te worden (o.a. Speedlinq). Huygens is ruim 20 jaar actief op C-level. De laatste 10 jaar heeft hij zich intensief bezig gehouden met start-ups en financiering (o.a. directeur YES!Delft, coach Rockstart, SB Spark